OM FÖRETAGET
 hemsidorna moette.com och jewelrybymoette.com ägs av det enskilda företaget Jewelry by Moette och innehar F-skattsedel.

 

BETALNING
Kunden måste vara 18 år eller mer för att få beställa ifrån hemsidan moette.com och jewelrybymoette.com, härefter kallad JBM. JBM accepterar inte, enligt svensk lag,  kreditköp till personer under 18 år. JBM förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om man uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar). Man kan betala online på tre olika sätt. Direktöverföring i bank, Swish eller via Paypal.

            Direkt överföring Swish  PayPal

 

FRAKT
 Frakt tillkommer med 39 kronor per beställning. Beställ för över 500 kronor och få gratis frakt.

 

LEVERANSER
Alla JBM´s smycken levereras i en vacker silver ask med en liten beskrivning om skötseln. Så fort din betalning har registrerats skickas beställningen med Post Nord till angiven adress. En bekräftelse via email skickas då också. Var snäll och tillåt mellan 3 till 7 arbetsdagar för leverans inom Sverige och 7 till 14 arbetsdagar för övriga Europa. JBM ansvarar inte för förseningar eller saknade leveranser som uppstår på grund av Postnord. Vi rekommenderar att du lägger till en försäkring i form av Rek brev till din försändelse. Detta kostar 97kr inom Sverige och 155kr till utlandet. Ni blir kontaktade av ert lokala postkontor när varorna har kommit och ni får därefter hämta försändelsen.
RETURER
Du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela JBM detta inom 14 dagar från det att du eller ditt ombud tagit emot den beställda varan. Varan måste returneras oanvänd i sin orginalförpackning till Moette Rundblom, Bjurholmsplan 21, 11663 Stockholm och returposten betalas av beställaren. Snälla skicka ett email om varför du valt att ångra ditt köp. Undantag görs för beställningar av varor som inte ingår i sortimentet eller där det klart står "BESTÄLLNINGSVARA" på artikelns produkt sida och annat som är tillverkat speciellt för den enskilda kunden. Detta går ej att returnera.
Om varan skulle visa sig vara defekt, skadad eller ej den beställda varan så snälla kontakta mig via email på: info@moette.com och förklara vad problemet är. Jag kommer att ersätta dig med en ny vara så snabbt som möjligt eller så får ni pengarna tillbaka. Har ni fått en felaktig vara trots en korrect beställning vill jag ha den felaktiga varan i retur och ersätter den med den korrekta. Vill jag ha den felaktiga eller defekta varan återskickad så betalar jag för frakten. Om varan skulle mot förmodan gå sönder så ansvarar jag inte för det, utan kunden är skyldig att paketera varan i sitt ursprungliga embalage så att skador inte sker på varan. Tänk på att detta är handgjorda smycken som kräver lite försiktighet och omtanke. Förvara smycket i sin orginal förpackning så att det inte gnids mot andra smycken. Använder du foundation så kan den färga av sig ibland på mina ler-smycken. För att rengöra smycket, borsta varsamt med lite tandkräm och skölj. Skicka mig gärna ett email om du har några ytterligare frågor. Jag hoppas du får mycket glädje av ditt smycke.
Vänligen Moette.